Roy Zweers Fotografie Roy Zweers Fotografie Roy Zweers Fotografie Roy Zweers Fotografie Roy Zweers Fotografie

Over Roy Zweers

Fotografie en Workshops.

  Rustig, oprecht, energiek, fit en vlot. Dat is Roy, ook als je hem vraagt foto’s te maken van jou, een belangrijke gebeurtenis in jouw leven of bij het maken van een portretfoto van een dierbaar familielid of huisdier. Hij heeft aandacht voor jou, stelt je op je gemak. Hij zorgt ervoor dat het mooiste mogelijke resultaat vastgelegd wordt in een prachtig beeld.

  Foto van gevoel

  Foto’s van Roy leggen het gevoel van het moment vast. In zijn portretten, bruiloftsreportages en foto’s van (huis)dieren zie je aandacht, interesse en passie. Een foto is nooit zomaar een gebeurtenis, maar hét moment. Roy is in zijn foto’s creatief. Doordat hij één is met de camera, heeft hij de mogelijkheden om net dat extra element toe te voegen dat er voor zorgt dat jij denkt: ‘Dit is wat ik wil.’

  Een foto moet technisch goed zijn, maar nog belangrijker is het gevoel dat een foto je kan geven. Vaak kun je het niet uitleggen, maar je weet wel: dit is “het”.

  Roy legt snel contact en stelt je graag op je gemak. Voordat hij een foto van je maakt, wil hij graag weten wie je bent. Hij houdt altijd een kennismakingsgesprek waarbij zowel jij als hij kan kijken of het persoonlijk klikt.

  Iedereen die zijn werk mooi vindt of geïnteresseerd is, is welkom. Hij komt bij je thuis, kiest samen met jou een mooie locatie of neemt zijn mobiele studio mee. Ook mensen die vaak vinden dat ze niet fotogeniek zijn of dat ze nooit op een foto staan, laten weten zichzelf helemaal te herkennen in de foto die Roy van ze gemaakt heeft.

  Actief en gevoelig

  Roy komt uit Arnhem, nog altijd ‘zijn thuis’. Naast fotograferen is hij zeer actief. Net als bij fotograferen stelt hij hierbij hoge doelen: hij is actief in verschillende takken van sport als fitness en vechtsporten. Ook werkt hij in zijn vrije tijd met politiehonden. Met zijn eigen hond Tyler traint hij regelmatig om samen het best mogelijke resultaat te behalen.

  Ervaring

  Roy heeft fotograferen altijd al als hobby gehad en fotografeert professioneel sinds 2012. Momenteel werkt hij in opdracht (onder andere portretten, bruiloften en dieren) en bij Zibber als vastgoedfotograaf, waar hij zijn passie voor mensen, interieur en fotografie kan combineren.

  Roy heeft veel ervaring met mensen die speciale aandacht nodig hebben, zoals bijvoorbeeld mensen met een beperking, ouderen of jonge kinderen.